Bruidskapsels admin

Bruidskapsel & Bruidsvisagie

Gefeliciteerd! Je gaat trouwen! Op je trouwdag wil je er natuurlijk prachtig uitzien. Laat daarom je bruidskapsel dan door mij creëren. Ik neem ook de visagie voor mijn rekening

Proefsessie

Hoe gaat je kapsel eruit zien? Sommige bruiden hebben daar al een beeld bij. Andere bruiden nog niet. Samen kijken wij zo'n 8 weken voor de bruiloft naar wat het beste bij je past. Maar ook wat mooi staat bij je jurk, de locatie en het thema dat je hebt gekozen. Tijdens de proefsessie besteed ik niet alleen aandacht aan je haar, maar ook aan je make-up. Op die manier is alles klaar voor de grote dag aanbreekt.

De Trouwdag

Op je trouwdag kom ik naar de door jou gewenste locatie. Dat kan je eigen huis zijn, de woning van je ouders of de trouwlocatie zelf. Ik zorg ervoor dat jij straalt op de mooiste dag van je leven. Ook kan ik het haar en de make-up van je vriendinnen, zussen , moeder of bruidskinderen doen.

De Prijs

Ik maak al een bruidskapsel bij je voor € 225 exclusief reiskosten. Daar zit dan ook de visagie en de proefsessie bij in. Wil je meer? Dat kan! Vraag een op maat gemaakte offerte aan.

 

Meer Bruidskapsels kunt u vinden in mijn portfolio