Winnaar “De leukste zzp kapper van Maassluis”

admin Algemeen 0 Commentaren

Op 26 mei 2019 heb ik mijn Gold Award in ontvangst mogen nemen, tijdens The Hair-X-perience in Gorinchem. Deze award werd uitgereikt door Maike de Boer. Ik ben gemeente winnaar geworden van ‘ De leukste zzp-er gemeente Maassluis’ met de meeste stemmen en waardering. Hier ben ik ontzettend trots op. Ik wil iedereen bedanken voor het stemmen. Dank jullie wel.

Getrouwd!

admin Algemeen 0 Commentaren

Op 10-5-2019 ben nu eindelijk getrouwd met de liefde van mij leven. Wij zijn al 16,5 jaar samen en hebben 2 prachtige kinderen. De dag was geweldig en precies zoals wij het wilden. Mijn haar en make-up heb ik zelf gedaan. Ga jij ook trouwen en wil je dat ik je bruidskapsel en bruidsmake-up verzorg. Neem dan contact met mij op. Ik maak een vrijblijvend offerte voor je.

(fotograaf : www.beyondlight.nl)

Wedding Photoshoot

Gisteren heb ik mogen mee werken aan de photoshoot van bruidsmodewinkel Koonings the Wedding Palace. Mijn dochter Guusje mocht ook nog meedoen als model.(middelste meisje op de foto) Het was een super leuke en leerzame dag. Ik ben weer een ervaring rijker. Op de foto’s moeten we nog even wachten. Zodra die er zijn, komen ze op de website te staan.