Gastenboek admin

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
3 berichten.
Mireille Mireille heeft geschreven op 16/12/2019 om 10:13:
Viv heeft mijn bruidskapsel gedaan in 2014. Nadat ik haar wat ideeën had getoond, hebben we de tijd genomen om t kapsel helemaal naar mijn zin te maken. Viv heeft geduld en niks is haar te gek. Het eindresultaat was helemaal naar mijn zin! Ik zou Viv iedereen aanraden.
Maria Maria uit Zevenbergen heeft geschreven op 15/12/2019 om 19:31:
Vivian heeft in 2016 mijn haar gedaan voor de bruiloft. Vanaf het eerste kennismakingsmoment was er een klik. Vivian keek goed naar wat ik wilde, maar ook wat bij mij passend was. Ik ben ontzettend blij met het eind resultaat. Het was zelfs niet erg dat ze onwijs vroeg bij mij aanwezig moest zijn! Wat ik ook erg leuk vond was dat Vivian tips gaf aan o.a. mijn moeder over haar haren en dat dit echt goed heeft uitgepakt.
Annemieke Annemieke uit Vlaardingen heeft geschreven op 15/11/2019 om 19:48:
Eind september heeft Vivian mijn bruidskapsel en make-up verzorgd. Via een zoektocht op internet ben ik bij haar terecht gekomen en al gauw was ik er over uit dat zij mij mooi mocht maken op mijn grote dag. Het contact met Vivian voorafgaand aan dé dag was erg prettig en duidelijk. Voor de proefsessie werd uitgebreid de tijd genomen en ik ben zelfs een keer extra bij Vivian geweest om zeker te weten dat dat gene wat ik wilde zou lukken. Op de dag zelf was Vivian ruim op tijd aanwezig en hebben we een gezellige ochtend gehad. Make up en kapsel hebben de hele dag mooi gezeten en ik heb veel complimenten gehad. Ook heeft Vivian het kapsel en de make up van mijn moeder en schoonzus verzorgd en het haar van mijn 3-jarige nichtje. Ik raad Vivian dan ook zeker aan om je bruidsmake-up en kapsel te doen op jouw grote dag!