Gastenboek admin

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
5 berichten.
Lizanne Lizanne uit Vlaardingen heeft geschreven op 31/10/2020 om 16:13:
Vivian heeft mijn bruidskapsel en make up verzorgd op onze bruiloft. Ik was enorm blij met het eindresultaat, een natuurlijke look die mij deed stralen op onze mooie dag. Bedankt Vivian!
Monique Monique uit Rijsenhout heeft geschreven op 26/10/2020 om 13:33:
Op de weddingfair ben ik in contact gekomen met Vivian. Zij heeft twee keer mijn bruidskapsel en make-up gedaan! Door de vervelende coronamaatregelen waren wij genoodzaakt de bruiloft in twee delen te vieren (achteraf super leuk twee keer!). Gelukkig was Vivian super flexibel en heeft zij twee keer haar agenda vrijgemaakt voor me. Het is super mooi geworden! Echt precies zoals ik het wilde hebben. Daarnaast was het ook erg gezellig. Wat ik ook erg fijn vond was dat ik hairextensions gewoon kon lenen (alleen borg). Bij het aantrekken van de jurk hielp zij mee en stond ze bij het ontmoetingsmoment klaar met de filmcamera. Van alle markten thuis dus 🙂
Mireille Mireille heeft geschreven op 16/12/2019 om 10:13:
Viv heeft mijn bruidskapsel gedaan in 2014. Nadat ik haar wat ideeën had getoond, hebben we de tijd genomen om t kapsel helemaal naar mijn zin te maken. Viv heeft geduld en niks is haar te gek. Het eindresultaat was helemaal naar mijn zin! Ik zou Viv iedereen aanraden.
Maria Maria uit Zevenbergen heeft geschreven op 15/12/2019 om 19:31:
Vivian heeft in 2016 mijn haar gedaan voor de bruiloft. Vanaf het eerste kennismakingsmoment was er een klik. Vivian keek goed naar wat ik wilde, maar ook wat bij mij passend was. Ik ben ontzettend blij met het eind resultaat. Het was zelfs niet erg dat ze onwijs vroeg bij mij aanwezig moest zijn! Wat ik ook erg leuk vond was dat Vivian tips gaf aan o.a. mijn moeder over haar haren en dat dit echt goed heeft uitgepakt.
Annemieke Annemieke uit Vlaardingen heeft geschreven op 15/11/2019 om 19:48:
Eind september heeft Vivian mijn bruidskapsel en make-up verzorgd. Via een zoektocht op internet ben ik bij haar terecht gekomen en al gauw was ik er over uit dat zij mij mooi mocht maken op mijn grote dag. Het contact met Vivian voorafgaand aan dé dag was erg prettig en duidelijk. Voor de proefsessie werd uitgebreid de tijd genomen en ik ben zelfs een keer extra bij Vivian geweest om zeker te weten dat dat gene wat ik wilde zou lukken. Op de dag zelf was Vivian ruim op tijd aanwezig en hebben we een gezellige ochtend gehad. Make up en kapsel hebben de hele dag mooi gezeten en ik heb veel complimenten gehad. Ook heeft Vivian het kapsel en de make up van mijn moeder en schoonzus verzorgd en het haar van mijn 3-jarige nichtje. Ik raad Vivian dan ook zeker aan om je bruidsmake-up en kapsel te doen op jouw grote dag!